søndag 13. desember 2009

Juleshopping i Stockholm.

Her kom vi tilfeldigvis utenfor konserthuset og nobelprisutdelingen. Med så mange flotte biler, så måtte vi bare vente i tilfelle vi fikk et glimt av noen kjente personer. Det var ganske kaldt ute så det var få personer som stod og ventet.
Så plutselig kom politibiler og motorsykler med blålys kjørende ut fra plassen. Og der var selveste kongen og dronningen av Sverige. Hvis dere ser nærmere på bilde så er det faktisk oss de vinker til, dette var artig og få med seg på shoppingrunden vår.

Julemarkedet i Gamla Stan.


Her ble det handlet hjemmelaget syltetøy, karameller, polkagriser og ellers mye godt til jul.

Det er litt lenge mellom hvert innlegg i bloggen for tiden. Vi har nå gjort unna ei kjempekoselig julebordshelg i Ålesund. Og nå er vi hjemme etter juleshopping i Stockholm fra mandag til fredag:) Dette er første gangen vi er i Stockholm og det blir helt sikkert ikke den siste. Her kom vi i skikkelig julestemning, byen var pyntet så fint. Jeg ble mektig imponert av lysekronene som henger over gågaten, skulle gjerne hatt ei slik utenfor huset.

1 kommentar:

Interiør 63º N sa...

Her så det fint ut. Hmm, tror ikke jeg har vært i Stockholm noen gang jeg, i hvert fall ikke som jeg husker ........ men dit skal jeg enn tur for jeg har sett så mange bloggere som har blogget om alle de! butikkene :O) Kanskje du fant røde Bruka krukker til datteren din også der. Litt rimeligere var de sikkert også!
Ønsker deg en fin førjulstid :O)
Kirsti