søndag 5. april 2009

Velkommen inn i hagen vår.


Dette skiltet var jeg på leting etter for 2 år siden, tror dere ikke at det dukket opp på en liten interiørbutikk på Antiparos når vi var der på ferie:)

I helga så fikk jeg hengt opp denne koselige postkassen som jeg kjøpte på Interiør63 grader nord, håper noen legger igjen en liten hilsen hvis vi ikke er der.
Denne lerka skal ned i løpet av påsken. den er blitt så stor at den tar for mye sol. Jeg må nok ut med poser for å samle sammen mange av disse greinene med kongler på. Lerkegreiner er veldig koselig og pynte med gjerne til jul. Litt av stammen skal stå igjen for vi har ei stor steinplate som vi skal sette fast, så bli det et koselig bord.
Jeg har en type bambus som vokser og vokser. Tror den vokser om vinteren og. Prøver å tynne den ut jevnlig, men den spretter opp over alt. Som dere ser på bilde over så har den kommet seg inn i kristorntreet. Er det noen som vet navnet på den?


Det er så sant som en gartner fortalte at Norge vokser igjen av tuja og sypresser. Disse er vel ca 5 meter og enda flere er det rundt omkring. har egentlig ikke hjerte til å sage de ned heller.

Ved siden av denne hytta, så står det en bambus.

Også rododendroene vokser og vokser, men det er helt greit, mindre å klippe av plen. I mai, juni så blomstrer disse i full flor. Denne delen av hagen er litt fuktig og det vokser endel bartrær. Har heller ikke spandert så mye gjødsel, men de trives i sur jord.


Jeg syntes det var litt artig å ta noen vårbilder, så kan jeg følge med etterhvert som det blomstrer utover. Dette er min hobby når vår og sommer kommer:)

5 kommentarer:

GundaM sa...

Wow, for et utrolig vakkert sted du har!!!

Takk for titten ;)

miss marple sa...

Oj,så stor og flott hage du har!!Du må love å legge ut flere bilder av dette nydelige stedet utover sommeren-jeg kommer ihvertfall tilbake;)

H elle K sa...

Hei, god morgen... For en herlig hage... Ser skikkelig herlig ut, og med masse som ikke trenger så mye stelll.Kos deg i påsken og ha en fin dag. Kristin

Christine Louise sa...

Wow for en flott hage :) Helt misunnelig. Så stor, og deeen utsikten :) Nyt den :)

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå hallå vad härligt det ser ut. Skönt att slippa se snön och se blommor istället.

Kram Anne