lørdag 28. mai 2011

Liten oppdatering

Vi er veldig spent hvordan hytta vil bli i forhold til terrenget rundt. I front kommer det kun glass, og 2 store vinduer på hver side av bygget.




Vi får og ei liten bu under bygget, her vil gressklipper og hageredskapet få plass. 3 sider av hytta blir det terrasse, så her vil vi tilbringe mange fine sommerkvelder.




onsdag 25. mai 2011

Har begynt med snekringen





















Her går det unna, nå er deler av reisverket kommet opp. Gleder meg sykt.









mandag 23. mai 2011

Litt mer til stuen.



Jeg skulle ønsket at noen her i området har forhandlet dette fine merket Grand Design. Disse putene er utrolig lekre, noen litt røffere enn de andre.


















søndag 22. mai 2011

Grand Design







Deres nye sommerkatalog er utrolig nydelig. Mye i den maritime stilen som passer meg så bra. Ønsker meg dette "flagget" på veggen i min nye utestue. Mye fint når det gjelder puter også og spisebrikker. Nå venter vi bare på varmen, så blir det mange fine måltider ute på terrassen sammen med gode venner.

torsdag 19. mai 2011

Hytta

Da har vi vært og tatt i mot materialene til annekset vårt, så nå begynner byggingen. Ikke så reint lite som kom, utrolig bratt ned til oss, så vi fikk det ikke fraktet helt ned.

søndag 15. mai 2011

Her ligger restene av utedoen vår som vi har hatt i 13 år. Så nå skal det bli godt med skikkelig bad. Dette blir til St. Hansbål, med en domann på toppen:)

Litt flere bilder av området, grøfter til drenering, strøm og vann er kommet i jorda.




Her har de fått fylt igjen og planert bra. På siden av plena så ligger det noen store runde steiner, de skal vi bruke som en kant mot vei og plen. Mange trær skal sages ned, utrolig hvor høy tujaeer og sypresser bli. Det blir mye lysere og luftigere, men jeg har måtte bruke litt tid på det. Er veldig glad i hagen og trærne mine, men jeg har sette det selv nå at mye må bort.


Gravearbeid nå...

Da er vi igang med utestuen vår på hytta. I dag har 2 maskiner gravd ut tomta og satt ned septikktank. Gleder meg enormt. I morgen skal de sette opp forskalingen til pilarene på hytta:) Så nå går det unna, halve av hagen og plantene mine måtte opp av jorden. Så får vi håper det går bra og flyte de.